Dusla s.r.o.

Lázeňská 840, 274 01 Slaný, tel.: 312 522 277, e-mail: dusla@slansko.cz


Dusla s.r.o.
Dusla s.r.o. -> Garážová vrata TRIDO

Garážová vrata TRIDO včetně instalace

Jednomístné garáže i dvojgaráže, vjezdy do hromadných garáží a podzemních parkovišť – všechny musíte opatřit kvalitními garážovými vraty. Očekáváte od nich bezproblémovou funkčnost, dlouhodobou životnost, snadné ovládání a estetický vzhled? Pak vám doporučujeme garážová vrata TRIDO od českého výrobce s více než dvacetiletou tradicí. Firma Dusla Slaný nabízí široký výběr garážových vrat TRIDO včetně odborné montáže.

Dodávka a montáž garážových vrat – Praha, Kladno, Slaný

Společnost Dusla Slaný se specializuje na zámečnické, montážní a svářečské práce. Jsme také dodavatelem kvalitních garážových vrat české značky TRIDO. Rádi vám poradíme s výběrem vhodných vrat a odborně vám je namontujeme. Poskytujeme rovněž záruční a pozáruční servis garážových vrat.

Přednosti garážových vrat TRIDO:

  • dlouhodobá životnost a vysoká odolnost
  • kvalitní materiály a prvotřídní zpracování
  • snadné ovládání a spolehlivý provoz
  • vynikající tepelná a zvuková izolace
  • široký výběr barev a designů s imitací dřeva

Jaké typy vrat jsou k dispozici?

Nabízíme vám sekční garážová vrata na míru pro garáže všech typů, včetně možnosti instalace automatického pohonu německé značky Sommer. Potřebujete-li vyměnit stará křídlová nebo výklopná vrata u své garáže, zvolte garážová vrata TRIDO Evo – díky snadné montáži do stávající zárubně původních vrat je výměna rychlá a bezproblémová. Pro většinu jednodílných garážových stání jsou vhodná sekční vrata TRIDO Easy – za bezkonkurenční cenu získáte vysoce kvalitní vrata s pohonem APERTO 550. Dodáváme také posuvná garážová vrata na míru i tradiční křídlová nebo výklopná vrata v designu podle vašeho výběru.

Svěřte řešení garážových vrat odborníkům!

Naši specialisté mají dlouhodobé zkušenosti v oboru – rádi vám pomohou s výběrem garážových vrat a zajistí jejich odbornou montáž i servis. Kontaktujte firmu Dusla Slaný a přesvědčte se o tom, že pořízení garážových vrat s námi zvládnete bez problémů!
 

Garážová vrata TRIDO s odbornou instalací

Jsme specialisté na zámečnické, svářečské a montážní práce. Máme dlouholeté zkušenosti s kovovýrobou a montáží vrat a vratových dílů. Zvažujete-li nákup garážových vrat, svěřte své starosti odborníkům! Firma Dusla s. r. o., Slaný nabízí široký výběr vysoce kvalitních a funkčních garážových vrat TRIDO včetně odborné montáže, servisu a poradenství.

Výhody garážových vrat TRIDO

Klientům z Prahy, Kladna, Slaného i dalších regionů rádi poradíme s výběrem nejvhodnějších garážových vrat určených pro standardní garáže, dvojgaráže i pro vjezdy do hromadných garáží. Garážová vrata TRIDO splní vaše představy po stránce designu, funkčnosti i odolnosti. Mezi jejich přednosti patří:

  • vysoká odolnost díky použití komponentů shodných s průmyslovými vraty, určených pro vysoké provozní zatížení
  • vysoká funkčnost a dlouhodobá životnost díky sofistikované konstrukci a kvalitní povrchové úpravě
  • spolehlivost, jednoduché ovládání a bezproblémový provoz
  • výborné izolační vlastnosti z hlediska propustnosti tepla a hluku
  • vysoká estetická hodnota a flexibilita provedení
  • výhodná investice díky dlouhodobé životnosti garážových vrat
Kontakt

Dusla s.r.o.
Josef DUNDR
Lázeňská 840, 274 01 Slaný

Mobil:
602 640 157 
602 299 357

E-mail: dusla@dusla.cz

Novinky

Nabídka kovovýroby ze Slaného

Provadíme kovovýrobu na zakázku, máme však i vlastní výrobky. Některé z nich naleznete v našem nabídkovém katalogu kovovýroby

Zámečnictví, kovovýroba Slaný, Praha, Kladno 

 

Výrobní zaměření a technické zázemí

Slaný, Praha, Kladno

Firma Dusla je zaměřena na zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu Široká nabídka výrobních možností a finálních kovovýrobků firmu disponuje k dodávkám zakázek a produktů pro potřeby průmyslu, zemědělství, stavebnictví, dopravy a mnoha dalších odvětví výroby, obchodu a služeb.

Zákazníky firmy Dusla jsou velké podniky i drobné provozy a domácnosti. Rozmanitost a kvalita dodávek a realizací se opírají o technicky i řemeslně plně zabezpečené zázemí. Podmínkou operativnosti a všestrannosti nabídky zámečnických prací a kovovýroby je kvalitní a spolehlivé vybavení výrobních hal a dílen firmy Dusla: tabulové nůžky, ohýbačky plechů, pákové nůžky, ruční lis, skružovací válce, pásové pily, soustruhy, frézky, obráběčka, bodovačka, svářečky CO2, ruční plazma, mostový jeřáb. Prostor haly umožňuje montáže rozměrných celků i vjezd přepravních prostředků od vysokozdvižného vozíku až po kamion.

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies

Poptávkový formulář

Zadejte kontrolní součet čísel 7,9:
 
Poptávkový formulář