Dusla s.r.o.

Lázeňská 840, 274 01 Slaný, tel.: 312 522 277, e-mail: dusla@slansko.cz


Dusla s.r.o.
Dusla s.r.o. -> ZÁMEČNICTVÍ -> Schodiště

Kovové schodiště

S ohledem na uživatelskou potřebu, estetické nároky prostředí a finanční možnosti zákazníka vyrábí a dodává firma Dusla kovovýrobky pro funkční zhodnocení výrobních hal, provozů a provozoven, veřejných prostor, firemních objektů, rodinných domů, rekreačních a dalších specifickému účelu podřízených budov, prostranství objektů a zařízení. Na míru účelu, prostoru a funkci firma Duslo navrhne, vyrobí a instaluje vnější i interiérová kovová schodiště, schody a schůdky a nájezdové plošiny a rampy pro překonání výškových rozdílů.

Zátež schodiště

Schodiště jsou konstruována úměrně předpokládané zátěži, jejich směr, lomení i sklon se řídí potřebami konkrétního umístění, normami i představami zákazníka. Adekvátně prostoru a účelu použití využívají schodnicové, vřetenové nebo nosníkové konstrukce. Vykazují stabilitu, spolehlivost, odolnost a maximální kvalitu řemeslného zpracování.

kovové schodiště schodiště - kovovýroba DUSLA

Kontakt

Dusla s.r.o.
Josef DUNDR
Lázeňská 840, 274 01 Slaný

Mobil:
602 640 157 
602 299 357

E-mail: dusla@dusla.cz

Novinky

Nabídka kovovýroby ze Slaného

Provadíme kovovýrobu na zakázku, máme však i vlastní výrobky. Některé z nich naleznete v našem nabídkovém katalogu kovovýroby

Zámečnictví, kovovýroba Slaný, Praha, Kladno 

 

Výrobní zaměření a technické zázemí

Slaný, Praha, Kladno

Firma Dusla je zaměřena na zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu Široká nabídka výrobních možností a finálních kovovýrobků firmu disponuje k dodávkám zakázek a produktů pro potřeby průmyslu, zemědělství, stavebnictví, dopravy a mnoha dalších odvětví výroby, obchodu a služeb.

Zákazníky firmy Dusla jsou velké podniky i drobné provozy a domácnosti. Rozmanitost a kvalita dodávek a realizací se opírají o technicky i řemeslně plně zabezpečené zázemí. Podmínkou operativnosti a všestrannosti nabídky zámečnických prací a kovovýroby je kvalitní a spolehlivé vybavení výrobních hal a dílen firmy Dusla: tabulové nůžky, ohýbačky plechů, pákové nůžky, ruční lis, skružovací válce, pásové pily, soustruhy, frézky, obráběčka, bodovačka, svářečky CO2, ruční plazma, mostový jeřáb. Prostor haly umožňuje montáže rozměrných celků i vjezd přepravních prostředků od vysokozdvižného vozíku až po kamion.

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies

Poptávkový formulář

Zadejte kontrolní součet čísel 8,3:
 
Poptávkový formulář